Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Sounds Like Love

2021-09-29

6.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Asistentja e modës Maca sapo e ka marrë jetën e saj së bashku pas një ndarje shkatërruese, kur Leo, njeriu që i theu zemrës së saj kthehet. Duke kërkuar mbështetje nga miqtë më të mirë, Adriana dhe Jime, të tre do të mësojnë se dashuria mund të jetë e ndërlikuar....Sounds Like Love me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje