Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Sonic the Hedgehog 2

2022-03-30

7.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi të vendoset në Green Hills, Sonic është i etur për të provuar se ai ka atë që duhet për të qenë një hero i vërtetë. Testi i tij vjen kur Dr. Robotnik kthehet, këtë herë me një partner të ri, Knuckles, në kërkim të një smeraldi që ka fuqinë për të shkatërruar civilizimet. Sonic skuadrat u ngritën me shiritin e tij, bishtat dhe së bashku ata fillojnë një udhëtim të lëvizjes globale për të gjetur smeraldin para se të binte në duar të gabuara....Sonic the Hedgehog 2 me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje