Link 1
Gjenero Titra

Sinbad: The Fifth Voyage

2014-02-07

4.4 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur i linduri i parë i Sulltanit merret nga një magjistar i lig, Sinbad ka për detyrë të udhëtojë në një shkretëtirë magjie dhe krijesash për ta shpëtuar atë....Sinbad: The Fifth Voyage me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje