Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Samaritan

2022-08-25

6.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Trembëdhjetë vjeçari Sam Cleary dyshon se fqinji i tij tërheqës në mënyrë misterioze Z. Smith është në të vërtetë vigjilenta legjendare Samaritan, i cili u raportua i vdekur 20 vjet më parë. Me krimin në ngritje dhe qytetin në prag të kaosit, Sam e bën atë misionin e tij që ta shoqërojë fqinjin e tij duke u fshehur për të shpëtuar qytetin nga shkatërrimi....Samaritan me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje