Link 1
Gjenero Titra

Saltwater: The Battle for Ramree Island

2021-06-01

5.8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Gjatë muajve të fundit të dëshpëruar të Luftës së Dytë Botërore, një mision aleat për të rifituar ishullin Ramree në brigjet e Burmës përfundon në tmerr kur një grup ushtarëve të ngulitur e gjejnë veten të bllokuar në swampland të dendur të infektuar me krokodilë vdekjeprurës të ujërave të kripur. Ndërsa burrat kapen një nga një nga zvarranikët e uritur, ata që mbeten drejtuese për masa gjithnjë e më të dëshpëruara për të mbijetuar nga sulmi i masakrës dhe për të zbritur nga ishulli i gjallë....Saltwater: The Battle for Ramree Island me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje