Link 1
Gjenero Titra

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

2021-11-24

6.1 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Dikur shtëpia që lulëzon e korporatës gjigande farmaceutike ombrellë, Raccoon City tani është një qytet që vdes Midwest. Eksodi i kompanisë u largua nga qyteti një shkretëtirë ... me një të keqe të madhe që krijonte nën sipërfaqe. Kur kjo e keqe është lëshuar, qytetarët e qytetit janë përgjithmonë ... ndryshuar ... dhe një grup i vogël i të mbijetuarve duhet të punojnë së bashku për të zbuluar të vërtetën pas ombrellës dhe ta bëjnë atë gjatë natës....Resident Evil: Welcome to Raccoon City me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje