Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Purple Hearts

2022-07-29

8.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një muzikant aspirues pajtohet për një martesë të komoditetit me një Marine të vendosur së shpejti, por një tragjedi së shpejti e kthen marrëdhënien e tyre të rreme shumë të vërtetë....Purple Hearts me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje