Link 1
Gjenero Titra

Primal

2019-12-27

5.7 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një gjahtar i lojërave të mëdha për Zoos Librat kalon në një transportues Grek Transporti me një ngarkesë të freskët të kafshëve ekzotike dhe vdekjeprurëse nga Amazon, duke përfshirë një Jaguar të rrallë të bardhë-së bashku me një vrasës politik që po ekstradohet në SH.B.A. në Sekret. Dy ditë në udhëtim, vrasësi shpëton dhe lëshon kafshët e robëruara, duke hedhur anijen në kaos....Primal me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje