Link 1
Gjenero Titra

Polterheist

2018-09-30

5.1 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Dy bandat rrëmbejnë një psikik për të zbuluar se ku njeriu që ata vranë varrosën plaçkën....Polterheist me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje