Link 1
Gjenero Titra

Pinocchio

2019-12-19

6.6 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në këtë adaptim me veprim të drejtpërdrejtë të përrallës së dashur, geppetto i vjetër Woodcarver Geppetto një kukull druri, Pinocchio, i cili magjike vjen në jetë. Pinocchio dëshiron për aventura dhe është lehtësuar lehtësisht i humbur, duke hasur bisha magjike, spektakle fantastike, ndërsa bën miq dhe armiq gjatë udhëtimit të tij. Sidoqoftë, ëndrra e tij është të bëhet një djalë i vërtetë, i cili mund të realizohet vetëm nëse ai më në fund ndryshon mënyrat e tij....Pinocchio me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje