Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Paws of Fury: The Legend of Hank

2022-07-14

6.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një zhurmë e fortë e tij, e gjen veten në një qytet të mbushur me mace që kanë nevojë për një hero për t'i mbrojtur ata nga një komplot i lig i një zuzari të pamëshirshëm për të fshirë fshatin e tyre nga harta. Me ndihmën e një mentori të gatshëm, nënshtrimi ynë duhet të marrë rolin e qytetit Samurai dhe të bashkohet me fshatarët për të shpëtuar ditën....Paws of Fury: The Legend of Hank me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje