Link 1
Gjenero Titra

Paranormal Asylum: The Revenge of Typhoid Mary

2013-09-17

4.1 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Miqtë e filmit Mark dhe Andy hetojnë legjendën e Typhoid Mary, një vajzë që ishte mbyllur në një azil të çmendur që besohej se ishte përhumbur. Por gjërat e këqija fillojnë të ndodhin pasi e fejuara e Andit të zhvillojë një seancë për të thirrur shpirtin e Marisë....Paranormal Asylum: The Revenge of Typhoid Mary me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje