Link 1Link 2Link 3

Palma

2021

1h 50min

6.8 / 10

Përshkrimi

Filmi është frymëzuar nga një histori e pabesueshme e një qeni bari të quajtur Palm, i cili u la pa dashje në aeroport nga pronari i saj. Ajo miqësohet me Nicholasin nëntëvjeçar, nëna e të cilit vdes duke e lënë me një baba që ai mezi e njeh - një pilot që gjen qenin në aeroport. Është një histori e aventurave të mahnitshme, miqësisë së vërtetë dhe dashurisë së pakushtëzuar....Palma me titra shqip

Shpërndaje