Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Out of the Blue

2022-08-26

4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi kaloi kohën në burg pas një akuze sulmi, Connor Bates tani punon në një bibliotekë dhe e kalon kohën e tij të lirë duke vrapuar, notuar dhe duke u përpjekur ta ndajë botën e tij përsëri. Kur ai takohet me Marilyn Chambers, gruaja e një biznesmeni të pasur, ata përplasen në një marrëdhënie të fortë fizike dhe emocionale që përshkallëzohet shpejt në biseda boshe për vrasjen e burrit të saj....Out of the Blue me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje