Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

One Way

2022-09-02

5 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në arrati me një çantë të mbushur me para, pasi një grabitje e ish -shefit të tij të krimit - dhe një plagë potencialisht fatale - rryma e pasme në një autobus të drejtuar në shkretëtirën e pahijshme të Kalifornisë. Me jetën e tij duke rrëshqitur nëpër gishta, Fredi ka mbetur me shumë pak zgjedhje për të mbijetuar....One Way me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje