Link 1
Gjenero Titra

Okja

2017-06-28

7.4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një vajzë e re me emrin Mija rrezikon gjithçka për të parandaluar një kompani të fuqishme, shumë -kombëtare të rrëmbejë shoqen e saj më të mirë - një kafshë masive me emrin Okja....Okja me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje