Link 1Link 2

Nope

2022

2h 10min

7.2 / 10

Përshkrimi

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës....Nope me titra shqip

Shpërndaje