Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Naked Weapon

2002-11-15

6.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një grua misterioze, e njohur si Madame M, rrëmben dyzet vajza para-adoleshente dhe i transporton në një ishull të largët për t'i trajnuar ata si vrasësit më vdekjeprurës. Operativi i CIA -s Jack Chen ndjek rastin për 6 vjet pa rezultate, por kur fillojnë të ndodhin një seri atentatesh, Jack dyshon se Madame M është rikthyer në biznes....Naked Weapon me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje