Link 1
Gjenero Titra

Mysterious Skin

2005-03-30

7.5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një nxitues adoleshent dhe një i ri i fiksuar me rrëmbime të huaja shtigje kryq, duke zbuluar së bashku një të vërtetë të tmerrshme, çliruese....Mysterious Skin me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje