Link 1
XGjenero Titrat në Shqip:

My Favorite Girlfriend

2022-08-05

5.2 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një burrë bie në dashuri me një grua që ka personalitete të shumta....My Favorite Girlfriend me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje