Link 1Link 2Link 3

Moxie

2021

1h 51min

6.8 / 10

Përshkrimi

E ngopur me status quo-në seksiste dhe toksike në shkollën e saj të mesme, një 16-vjeçare e ndrojtur gjen frymëzim nga e kaluara rebele e nënës së saj dhe boton në mënyrë anonime një zine që ndez një revolucion të gjithë shkollës, të zemërimit....Moxie me titra shqip

Shpërndaje