Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Monster Family 2

2021-10-21

6.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Për të çliruar Baba Yaga dhe Renfield nga kthetrat e Hunter Monster Mila Starr, familja Wishbone edhe një herë shndërrohet në një vampir, përbindëshi i Frankensteinit, një mumje dhe një ujk, por kur ndihmohet nga tre lakuriqët e tyre të përkëdhelur, familja përbindësh zmadhon përsëri nëpër botë përsëri në botë Për të shpëtuar miqtë e tyre, bëni njohje të reja monstruoze....Monster Family 2 me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje