Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Midnight

2021-06-30

7.2 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një vrasës serik në mënyrë të pamëshirshme gjuan një grua të shurdhër nëpër rrugët e Koresë së Jugut pasi ajo dëshmon krimin e tij brutal....Midnight me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje