Link 1
Gjenero Titra

Me, Myself & Irene

2000-06-22

6.6 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Rhode Island State Trooper Charlie Baileygates ka një çrregullim të shumëfishtë të personalitetit. Një personalitet është i çmendur dhe agresiv, ndërsa tjetri është më miqësor dhe i shtruar. Të dy këta personalitete bien në dashuri me të njëjtën grua të quajtur Irene pasi Charlie humbet ilaçet e tij....Me, Myself & Irene me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje