Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Marry Me

2022-02-09

6.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Superstarët e muzikës Kat Valdez dhe Bastian po martohen para një audiencë globale të fansave. Por kur Kat mëson, sekonda para premtimeve të saj, se Bastian ka qenë jobesimtar, ajo vendos të martohet me Charlie, një e huaj në turmë, në vend të kësaj....Marry Me me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje