Link 1
Gjenero Titra

Major Payne

1995-03-24

6.4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Majori Benson Winifred Payne po shkarkohet nga marinsat. Payne është një makinë vrasëse, por luftërat e botës nuk luftohen më në fushën e betejës. Një marine në karrierë, ai nuk e ka idenë se çfarë të bëjë si civil, kështu që komandanti i tij e gjen atë një punë - oficer komandues i programit JROTC të një shkolle lokale, një bandë e humbësve të ragtag pa shpresë....Major Payne me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje