Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Luck

2022-08-05

7.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Papritur duke e gjetur veten në tokën e fatit të parë që nuk është parë, personi më i pafat në botë duhet të bashkohet me krijesat magjike atje për ta kthyer fatin e saj....Luck me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje