Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Love's Portrait

2022-09-04

7 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Lily është një kurator muze që gjen një pikturë që duket ashtu si ajo. Kërkimi i Lily për artistin e çon atë në Irlandë, ku ajo takohet me William, një burrë simpatik që e ndihmon atë në kërkimin e saj dhe gjithashtu mund të dijë më shumë rreth origjinës së portretit sesa ai që po lejon....Love's Portrait me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje