Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Love in the Limelight

2022-08-06

6.6 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pen Pals Për vite me radhë, Vera më në fund takohet me Nick, ish -adoleshentët e saj Crush dhe Boy Band Këngëtarja, kur ai vjen në qytet për një koncert. Miqësia e tyre vendosi skenën për romancën, dhe gjyshja e hipit të verës me një tiktok në vijim e inkurajon atë të ndjekë zemrën e saj....Love in the Limelight me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje