Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Love Accidentally

2022-07-15

6.8 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Alexa dhe Jason po garojnë për një pozicion në një firmë reklamuese kur partnerët e tyre ndahen me ta. Alexa gabimisht tekstet e Jason, dhe ata fillojnë një marrëdhënie vetëm telefonike. Kur të takohen dhe të dalë e vërteta, a do të mbizotërojë dashuria e vërtetë?...Love Accidentally me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje