Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Look Both Ways

2022-08-17

7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në prag të diplomimit të saj në kolegj, jeta e Natalie ndryshon në dy realitete paralele: njëra në të cilën ajo mbetet shtatzënë dhe duhet të lundrojë mëmësinë si një e rritur e re në vendlindjen e saj në Teksas, tjetra në të cilën ajo lëviz në LA për të ndjekur karrierën e saj. Në të dy udhëtimet përgjatë të njëzetave të saj, Natalie përjeton dashuri që ndryshon jetën, shkatërrimin shkatërrues të zemrës dhe rizbulon veten....Look Both Ways me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje