Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Live Is Life

2022-06-03

7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Verë 1985. Si çdo vit, Rodri udhëton nga Katalonja në Galicia dhe ribashkohet me katër miqtë e tij. Ndërsa problemet e botës reale fillojnë të minojnë miqësinë e tyre, pesë prej tyre fillojnë një aventurë të natës në kërkim të një objekti mitik....Live Is Life me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje