Link 1
Gjenero Titra

Little Women

2019-12-25

7.9 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Katër motra vijnë në moshë në Amerikë pas Luftës Civile....Little Women me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje