Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Little Ukraine

2022-08-16

0 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi shpëtoi nga BRSS në vitet 1980, një familje hebreje nga Odessa lufton të mbetet në anën e djathtë të ligjit në banjën e tyre në New York City....Little Ukraine me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje