Link 1
Gjenero Titra

La Dolce Vita

1960-02-05

8.2 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Gazetari dhe qyteti i qytetit Marcello lufton për të gjetur vendin e tij në botë, të shqyer midis joshjes së skenës elitare sociale të Romës dhe familjes së ngulfatur të ofruar nga e dashura e tij, gjatë gjithë kohës duke kërkuar një mënyrë për t'u bërë një shkrimtar serioz....La Dolce Vita me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje