Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Kimi

2022-02-10

6.2 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një punëtore e teknologjisë me agoraphobia zbulon prova të regjistruara të një krimi të dhunshëm, por është takuar me rezistencë kur ajo përpiqet ta raportojë atë. Duke kërkuar drejtësi, ajo duhet të bëjë atë që ka frikë më shumë: ajo duhet të largohet nga banesa e saj....Kimi me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje