Link 1
Gjenero Titra

Karma

2018-10-13

5.9 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur grada e fundit e kolegjit Manny ka probleme për të përmbushur përfundimet, vjehrri i tij i ofron atij një punë që dëbon qiramarrësit delikuentë. Manny shpejt e gjen veten duke lëshuar një demon karma që e shtrëngon atë në çdo hap....Karma me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje