Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Jingle Jangle: A Christmas Journey

2020

2h 2min

6.8 / 10

Përshkrimi

Një botë imagjinare vjen në jetë në një përrallë pushimesh të një prodhuesi lodrash te çuditshëm, mbesës së tij aventureske dhe një shpikjeje magjike që ka fuqinë të ndryshojë jetën e tyre përgjithmonë....Jingle Jangle: A Christmas Journey me titra shqip

Shpërndaje