Link 1
Gjenero Titra

Jews of the Wild West

2022-02-16

2 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

"Hebrenjtë e Perëndimit të egër" është një dokumentar me metrazh të gjatë të përfunduar në dhjetor 2021. Projekti i pavarur jo-fitimprurës është prodhuar nga Electric Yolk Media dhe drejtohet nga kineasti fitues i çmimeve Amanda Kinsey. Përmes intervistave në kamera, pamjeve bindëse dhe fotografive historike, filmi tregon historinë pozitive të imigracionit dhe nxjerr në pah kontributet dinamike që amerikanët hebrenj që bënë për të formuar Shtetet e Bashkuara perëndimore....Jews of the Wild West me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje