Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Into the Deep

2022-08-26

6.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndjek një grua të dëshpëruar për të shpëtuar nga qyteti i saj, ajo takon një të huaj që premton një arratisje romantike, por kjo rezulton në mashtrim, mosbesim dhe dhunë....Into the Deep me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje