Link 1
Gjenero Titra

Inside

2016-02-14

5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Plotësisht vetë, Sara e kalon kohën e saj në shtëpi, duke pritur për lindjen e afrimit të fëmijës së saj. Por një natë, një i huaj shpërthen në shtëpinë e saj, i gatshëm për të rrëmbyer fëmijën e saj akoma të palindur prej saj....Inside me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje