Link 1
Gjenero Titra

In His Shadow

2023-03-17

9.5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas vdekjes së babait të tyre, dy gjysmë vëllezër e gjejnë veten në anët e kundërta të një konflikti përshkallëzues me pasojat tragjike....In His Shadow me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje