Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

I Came By

2022-08-19

6.4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një artist i ri rebel i mbishkrimeve, i cili synon shtëpitë e elitës së pasur, zbulon një sekret tronditës që e çon atë në një udhëtim duke rrezikuar veten dhe ata më të afërt me të....I Came By me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje