Link 1
Gjenero Titra

How to Lose Friends & Alienate People

2008-10-02

6 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Sidney Young është një gazetar i tij i tij. Falë një sulmi që përfshin një derr dhe një ceremoni çmimesh me shkëlqim, Sidney kthen fatin e tij, duke tërhequr vëmendjen e Clayton Harding, redaktor i revistës me bazë në New York 'Sharps', dhe duke zbritur në Grail Holy of Gazetari. Britania Britania në Big Apple dhe lëviz nga një gabim në tjetrin....How to Lose Friends & Alienate People me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje