Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

HollyBlood

2022-07-22

5.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Javi është një student adoleshent aq i ndrojtur dhe i ngathët sa nuk di të tërheq vëmendjen e shokut të tij të klasës Sara, një vajzë geeky e cila interesohet vetëm për një sagë letrare për vampirët....HollyBlood me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje