Link 1
Gjenero Titra

Holiday Harmony

2022-11-24

8.6 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Këngëtari i këngëtares Gail zbarkon një mundësi për të garuar për një goditje një herë në jetë në kohën e madhe, dhe Heads Cross Country-vetëm duke marrë aq sa Harmony Springs, Oklahoma kur udhëtimi i saj, buxheti i saj dhe të gjitha shpresat e saj janë ngecur . Me vetëm dy javë për të arritur në performancën e IheartRadio në prag të ëndrrave të saj, ajo merr këshillat e tregtisë lokale të të gjitha, Jeremy, dhe merr një grup fëmijësh të gabuar duke shpresuar të performojnë në një gala të Krishtlindjeve në prag të tyre vet Gail dhe Jeremy rriten afër, por nëse ajo do të përmbushë ëndrrën e saj të përjetshme, ajo mund të duhet ta lërë atë dhe qytetin që ajo është rritur për të dashur pas....Holiday Harmony me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje