Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Groundswell

2022-08-21

6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në takat e një pengese profesionale dhe personale, kuzhinieri i Atlantës Emma udhëton në Hawaii, ku takohet me Benin, një instruktor tërheqës surf....Groundswell me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje