Link 1
Gjenero Titra

Glass

2019-01-16

6.7 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në një seri takimesh përshkallëzimi, ish-roje e sigurisë David Dunn përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të ndjekur Kevin Wendell Crumb, një njeri i shqetësuar që ka njëzet e katër personalitete. Ndërkohë, prania e hijshme e çmimit Elijah shfaqet si një orkestrues që mban sekrete kritike për të dy burrat....Glass me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje