Link 1Link 2

Frida

2002

2h 3min

7.4 / 10

Përshkrimi

Një biografi e artistes Frida Kahlo, e cila e kanalizoi dhimbjen e një dëmtimi të gjymtuar dhe martesën e saj të stuhishme në punën e saj....Frida me titra shqip

Shpërndaje