Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Fistful of Vengeance

2022-02-17

5.5 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një mision hakmarrjeje bëhet një luftë për të shpëtuar botën nga një kërcënim i lashtë kur vrasësi i superfuqishëm kai gjurmon një vrasës në Bangkok....Fistful of Vengeance me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje